Agencija za nekretnine

Tvrtka Business properties d.o.o. osnovana je 2001. u Zagrebu. Tijekom poslovanja bavila se raznim djelatnostima, uglavnom trgovinom i zastupanjem stranih poduzeća. Od 2006. tvrtka se specijalizirala za područje nekretnina, posebice u području ulaganja u vlastite nekretnine, posredovanja u prometu komercijalnih nekretnina , razvoju zemljišta te voÄ‘enju projekata koji se odnose na komercijalne nekretnine.

U kojem god segmentu poslovanja djeluje, uvijek se trudi biti izrazito transparentna i pouzdana, što dokazuje svojim djelima, jer je zadovoljstvo klijenata najveća motivacija.
Misija Tvrtke je nekretninama dati veću vrijednost te ih kroz stručni pogled učiniti svrsishodnima i što poželjnijima.

U ponudi agencije za nekretnine Business properties nikada nema tisuće nekretnina jer joj pristup nije brojnost nego jedinstvenost. Zadatak je Tvrtke izabrati komercijalne nekretnine najbolje klase koje zatim predstavlja u svojoj ponudi, ali i pronalazi ono što kupcu nekretnina uistinu treba. Svaki klijent ima svoje želje u skladu s vrstom posla kojom se bavi, sklonostima ili idejama. Tvrtka, stoga, pomno pronalazi točno ono što kupac traži, po najboljoj mogućoj cijeni i u najkraćem mogućem vremenu.

U svim područjima u vezi s nekretninama tvrtka Business properties d.o.o. surađuje s najeminentnijim stručnjacima u Hrvatskoj, tako da uz posredovanje može ponuditi cjelovitu uslugu projektiranja, prostornog uređenja, konzaltinga, procjene, certificiranja, poreznog savjetovanja, vođenja projekata, razvoja te pronalaženja potencijalnih investitora za projekt naručitelja.

Drugim riječima, cilj je Tvrtke osmisliti priču o vašoj nekretnini kako bi postala Business properties.